Trobar-nos en Família del 31.01.2015

El dissabte passat, dia 31 de gener, vam celebrar la tercera vetllada del «Trobar-nos en Família», al Centre Tarraconense El Seminari.

En un ambient distés i de germanor, les parelles i matrimonis assistents van poder gaudir d’un sopar i un xerrada que, en aquesta ocasió, es va centrar el tema del diàleg. El tema que van presentar els ponents, Javier Lucena i Carmen Peris, matrimoni i membres del grup de preparació a aquest sagrament de la Parròquia de la Concepció de Barcelona,  va ser des del relat del Càntic de l’espòs i de l’esposa. Aprofitant la metàfora d’aquest càntic els participants es van submergir en una analogia sobre la vida en parella.

Durant el sopar cada taula va tenir l’oportunitat de debatre sobre el tema exposat recolzats per unes preguntes que els ponents els van adreçar. Finalment, en el moment de posada en comú, tots van tenir oportunitat de compartir el que havien parlat, mentre que el matrimoni conferenciant els anava oferint moltes pinzellades en forma de música i cites bíbliques i cristianes per a reflexionar sobre el tema del diàleg com a gest d’amor.